KRIMI-MANEKENKA UCENJIVALA KOLEGINICE: Dolijala prijateljica Vukašina Erića, prevaranta iz EPS

Autor:

Vesti

24.07.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja manekenka sumnjive prošlosti Nataša Prišić iz Novog Sada dolijala je zbog brojnih malverzacija. Kao zaposlena u EPS u Novom Sadu, po ugledu na kolegu i prijatelja Vukašina Erića, ucenama je pokušavala da iznudi novac od koleginica.

RepublikaFoto: Promo foto
Vukašin Erić

Zbog zloupotrebe službenog položaja i prekoračenja dužnosti protiv nje je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

- Ona je zlo od žene, lažima i ucenama plašila je zaposlene, a na društvene mreže kačila je takve bljuvotine koje pas s maslom ne bi pojeo. Kada smo čula da je protiv nje podneta krivična prijava, svi mi u novosadskom EPS smo konačno odahnuli - ispričala je u dahu jedna od njenih koleginica koja moli da joj ne pominjemo ime jer Nataša ima veze sa momcima iz kriminalnog miljea, pa se plaši da će imati problema.

EPS: Vodimo internu istragu

Kako je istražni postupak na osnovu krivične prijave protiv Nataše Prišić u toku, u EPS nisu želeli da komentarišu bilo šta vezano za nju. Međutim, kako je Srpskom telegrafu potvrđeno, i u EPS se vodi interna istraga protiv nje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
EPS

- Protiv Nataše Prišić, zaposlene u "Elektroprivredi Srbije", vodi se postupak za utvrđivanje povrede radne obaveze po više osnova - rečeno nam je kratko u EPS.

Prišićka se, po krivičnoj prijavi u koju je Srpski telegraf imao uvid, sumnjiči za krivično delo neovlašćeno objavljivanje tuđeg spisa, portreta i snimka, neovlašćeno prikupljanje ličnih podataka, kao i za izazivanje panike i nereda.

 

Ona je, prema svedočenju zaposlenih, zloupotrebivši službenu dužnost kontrole poslovnih procesa, na društvenim mrežama objavila snimak koleginice S. S. sa ciljem da je kompromituje.

Predsednika moli, pa pljuje

Na Fejsbuk profilu Nataša je objavila otvoreno pismo predsedniku Aleksandru Vučiću u kom ga moli da je zaštiti od navodnih napada, tvrdeći čak da joj preti i likvidacija. Međutim, kada se saznalo da društvene mreže koristi za poturanje laži, osula je paljbu na Vučića, razočarana "što nije stao u njenu zaštitu".

Kako je nerazdvojna prijateljica sa Erićem, prema njegovom receptu je ucenjivala i koleginicu J. C. navodnim kompromitujućim fotografijama kako bi J. Đ. prebacila na bolje i plaćenije radno mesto, što bi Prišićki donelo novac.

 

Kada je shvatila da je razotkrivena i da joj je odzvonilo, Nataša je na društvenim mrežama iznosila brojne neistine, između ostalog, da joj je ugrožena bezbednost, što se pokazalo kao čista laž.

Preti joj do pet godina robije

Ukoliko se dokažu dela koja joj se stavljaju na teret, Nataši Prišić preti do pet godina zatvora.

- Za prva dva krivična dela za koja se sumnjiči maksimalna kazna je do godinu dana zatvora, dok je za treće delo zaprećena kazna tri godine. Sudija izriče kazne za svako delo pojedinačno, a potom i zbirno za sva dela, tako da joj preti do pet godina robije - objasnio je advokat Svetozar Vujačić.

Kako se priča po Novom Sadu, ona je odranije poznata po druženju sa mafijašima mahom iz Crne Gore u najpoznatijem novosadskom hotelu, zbog čega ljudi zaziru od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mile

24.07.2020 06:26

Znači ako imaš političku i kriminalnu zaleđinu možeš da radiš šta hoćeš, da lažeš i okriviš koga hoćeš. Bitno je da se lepo napuderisala na poslu.

Odgovori 6 27
Gogi

24.07.2020 06:31

Provalio je Bajatović pa je oduvao!

Odgovori 6 28
ranko75

22.02.2021 06:34

@Gogi - Gogi, koliko ti sendvica daju da pljujes po ovoj postenoj zeni?

Odgovori 24 0
Mila

24.07.2020 06:37

Ova se služi svakakvim radnjama, a kako i nebi kada ima debelu zaleđinu. Došao joj izgleda crni petak.

Odgovori 5 28