(FOTO) BIO JE POTPUNA ATRAKCIJA U PREVOZU: Ovaj čovek ima najluđu MASKU i zbog toga su sve oči bile uprte u njega!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2020

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je "kabriolet verzija" ili samo dobar print na zaštitnoj maski, mnogi Beograđani juče nisu mogli da daju precizan odgovor, ali da su sve oči bile uprte u njega to je sasvim sigurno.

Naime, na slici koja se društvenim mrežama proširila brzinom munje vidi se stariji muškarac koji nosi veoma zanimljivu zaštitnu masku u gradskom prevozu. Maska izgleda kao da joj je isečen središnji deo kroz koji se vide usta čoveka, a da se maska drži samo lastišom za ivice. Sugrađani tvrde da su ga videli u gradskom prevozu na liniji 50, ali i da je čovek sa neobičnom maskom viđen i na Voždovcu.

Međutim, neobičan izbor maske pokrenuo je raspravu u komentarima na društvenim mrežama da li ovaj čovek nosi isečenu masku ili ima samo kreativan crtež preko zaštitne maske. I dok su neki mislili da sugrađanin nosi isečenu masku i apelovali na zabrinjavajuću epiemiološku situaciju u našoj zemlji, ipak, oni koji su shvatili da je u pitanju zanimljiva grafika samo su se slatko nasmejali.

 

 

Sličnim izbrom zaštitne maske sve je nedavno nasmejala i belgijska ministarka zdravsta, koja se u javnosti pojavila noseći masku na kojoj su naštampani njen nos i usta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading