(FOTO, VIDEO) NEVREME IZAZVALO HAOS: Pukao magistralni most na putu Loznica-Ljubovija, vanredna situacija u četiri opštine!

Autor:

Vesti

22.06.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled jakog olujnog nevremena koje je danas pogodilo Mačvanski okrug, pukao je most na magistralnom putu Loznica-Ljubovija.

RepublikaFoto: Republika
Nevreme je srušilo most na magistralnom putu

Incident se dogodio večeras oko 21 sat, a zbog obilnih padavina u Loznici je proglašena vanredna situacija.

Inače, nevolja sa ovim mostom je što je to magistralni put i vozači koji su se zatekli u vreme nesreće imaju samo jedan alternativni pravac gde se saobraćaj odvija u jednom smeru.

U mestu Ljubovija na putu Gračanica - Ljubovija obustavljen je saobraćaj zbog izlivanja reke Ljuboviđe, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Svim učesnicima u saobraćaju Putevi Srbije savetuju da zbog svoje i sigurnosti drugih učesnika poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

 

Zbog izlivanja reke Jadar usled obilnih padavina na teritoriji Osečine proglašena je vanredna situacija, izjavio je večeras predsednik te opštine Dragan Aleksić.

Aleksić je za Tanjug rekao da u Osečini ceo dan pada obilna kiša, zbog čega je došlo do naglog porasta reke Jadar i njenih pritoka.

Prema najavama iz RHMZ-a, u narednim danima očekuju se obilne padavine, čak 60 litara po metru kvadratnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading