Veliki krah karijere: Valjadolid hoće Aleksisa Sančeza!

Autor:

Sport

22.06.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je otišao iz Arsenala Aleksis Sančez ne može da pronađe prepoznatljivu formu. Pokušao je u Mančester junajtedu, pokušao u Interu i kao realnost se nameće ekipa slabijeg renomea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksis Sančez

Inter ne želi da produži pozajmicu Čileanca, a sa druge strane ni Ole Gunar Solskjer ne vidi Aleksisa Sančeza u svojim planovima.

A nema ni mnogo zainteresovanih među velikim klubovima.

Zbog toga informacija da je legendarni Brazilac Ronaldo, koji je predsednik i vlasnik Valjadolida, izjavio da bi voleo da vidi Čileanca u klubu i da će učiniti sve da ga dovede, i nije toliko senzacionalna.

Aleksis Sančez je u karijeri igrao u Španiji, doduše u Barseloni, pre nego što je otišao u Arsenal, ali prelazak u Valjadolid bio bi, na neki način, ozbiljna degradacija.

Sa druge strane, možda je Valjadolid upravo ono što treba Čileancu da oživi karijeru. Svakako, biće zanimljivo videti kako će se razvijati ova, na prvi pogled, neverovatna priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading