Zavod korigovao cenu: Testiranje na koronu u Pančevu više ne košta 8.000 dinara!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

19.05.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavio juče da će testiranja na Covid-19 koštati 8.225 dinara, Zavod za javno zdravlje u Pančevu smanjio je cenu i ona od danas iznosi 6.000 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jutros je iz obaveštenja o početku Covid-19 testiranja, sa sajta Zavoda za javno zdravlje Pančeva uklonjena cena. U obaveštenju o testiranju prethodno je pisalo da za uzorkovanje, testiranje i izdavanje sertifikata u Pančevu treba izdvojiti 8.225 dinara.

U međuvremenu se pojavilo i obaveštenje na sajtu ZZJZP.

- Od danas 19.05.2020. cena uzorkovanja, testiranja i izdavanja sertifikata za RT-PCR test je 6000 dinara u skladu sa korigovanom cenom referentne laboratorije koja obavlja PCR ispitivanje. Testiranje se obavlja na lični zahtev, a sredstva se mogu uplatiti na žiro račun broj 840-395667-19 korisnik Zavod za javno zdravlje Pančevo ili gotovinski u Centru za mikrobiologiju Zavoda, 6.oktobra 9. - navodi se u obaveštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading