Zvezda na godišnjicu Barija protiv Rada za titulu!

Autor:

Sport

19.05.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde na meču 27. kola Linglong Superlige protiv Rada na Banjici, u petak 29. maja, imaće priliku da odbrane šampionsku titulu.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

U slučaju trijumfa, crveno-beli proslaviće treću uzastopnu titulu šampiona države i to na isti dan kada su u Bariju 1991. godine osvojili Ligu šampiona.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Superliga biće nastavljena 29. maja posle pauze zbog koronavirusa, a kako prenosi Mozzart Sport, svi mečevi preostala četiri kola najvišeg ranga srpskog fudbala, ukupno 32 utakmice, biće prenošeni na TV Arena Sport.

Meč na Banjici zakazan je za 19.30, a prvi susret 27. kola odigraće fudbaleri Inđije i Spartaka (15 sati), dok će dva sata kasnije Vojvodina dočekati Čukarički.


U subotu 30. maja od 15.30 igraće Radnik i Proleter, Partizan će u Humskoj od 17.30 ugostiti Mladost, a od 19.30 snage će odmeriti Napredak i Radnički iz Niša.
RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Mladost - Partizan u Lučanima

Kolo će biti kompletirano u nedelju 31. maja, mečevima TSC-Javor (17.30) i Mačva-Voždovac (19.30).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading