Ovo su najnovije preporuke Kriznog štaba o radu bioskopa, održavanju utakmica i drugih masovnih okupljanja!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab će preporučiti Vadi Srbije da se i nakon ukidanja vanrednog stanja zabrane masovna okupljanja, uključujući i posete bioskopima i pozorištima, kao i sportske manifestacije sa publikom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje od izvora upoznatog sa predlozima Štaba, osim zabrane masovnog okupljanja, struka se slaže i da se ukine zabrana kretanja za starije od 65 godina.

- To bi trebalo da se dogodi istovremeno kada i ukidanje policijskog časa, dakle od četvrtka - kaže izvor.

Istovremeno, Krizni štab insistira da na snazi ostanu preporuke za ponašanje za starije od 65 godina - socijalna distanca i restriktivno kretanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sanja

05.05.2020 12:54

Normalno, da se ne bi trebali okupljati, ili u protivnom preduzeti sve mere predostroznosti, maske, rukavice, ojacati imunitet sa opc+c pro100 i nadoknadjuje vitamin c, narocito za starije osobe

Odgovori 10 0
sara

06.05.2020 10:04

@sanja - sada više nego ikada gtreba voditi računa o imunitetu,i svom zdravlju,i izbegavati dodatna okupljanja,ukoliko nema potrebe za tim.biti će i okupljanja i kafenisanja,i svašta nešto samo da prodje ovo čudo i neka smo živi i zdravi.