OVOG 1. MAJA IZBORITE SE ZA SIGURAN POSAO! BusinessAcademy nudi do 900€ popusta na školovanje za najplaćenija zanimanja današnjice

Autor:

Vesti

01.05.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću... Donosi vam mogućnost da promenite život i izborite se za siguran posao!

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Za to se postarala BusinessAcademy, koja je organizovala veliku prvomajsku akciju koja vam omogućava da ostvarite do čak 900 evra popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije pozicije u svetu biznisa.

Postanite deo radničke klase i steknite znanja za najptraženije poslove.

Ovaj praznik rada većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu ima platu koja će im omogućiti pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku kada zbog pandemije nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u usavršavanju znanja i sticanju veština koje poseduju vodeći svetski biznismeni ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu i da biraju gde će i za koju platu raditi.

Uspešni poslovni ljudi, oni koji umeju da funkcionišu u kriznim vremenima i uspešno plivaju u teškim poslovnim situacijama, ne moraju da brinu za svoj posao.  Zato sa BusinessAcademy poručuju: „Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristite ga da promenite svoj život i karijeru!”

900 evra popusta za neke od najplaćenijih poslovnih veština

Velika prvomajska akcija na BusinessAcademy traje samo do 6. maja i omogućava vam upis uz 900 evra popusta na jednogodišnje, najsavremenije poslovno obrazovanje u regionu. Na vama je samo da od 13 programa izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Usavršite se u oblasti menadžmenta, marketinga, preduzetništva, prodaje, finansija, poslovne administracije ili stektnite obrazovanje po Cambridge poslovnom programu. 

Pored poslovnih veština koje vas pripremaju za profitabilnu karijeru, BusinessAcademy vam pruža i šansu da neophodno radno iskustvo steknete već tokom školovanja putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i Poslovne simulacije

Uz to, imaćete priliku da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere i da tako brzo pronađete odličan posao.

Za uspešnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama BusinessAcademy svojim polaznicima obezbeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i nemačkog jezika. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savetnik za pomoć u učenju. Putem BusinessAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gde god da se nalazite i da besplatno pristupite prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u.

RepublikaFoto: Promo foto

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste unapredili karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica BusinessAcademy ili online, putem platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gde god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih poslovnih sertifikata, kao što su Cambridge, LCCI, CIM i mnogu drugi. Ovi sertifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se na vreme!

Prvomajska akcija na BusinessAcademy traje do 6. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare do 900 evra popusta prilikom upisa je ograničen. Sa BusinessAcademy ističu da će broj slobodnih mesta biti raspoređen prema redosledu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme ukoliko žele da rezervišu svoje mesto.

Ako želite da započnete svoje poslovno usavršavanje na BusinessAcademy, koje će vam omogućiti da sledeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se putem ovog linka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading