DOSTAVLJAČI HRANE I NAMIRNICA, SRAM VAS BILO: Glovo ugrožava zdravlje svih građana Beograda!

Autor: K. I.

Vesti

21.04.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota. Radnici kurirske službe Glovo, koja se uglavnom bavi dostavom hrane, ugrožavaju zdravlje svih onih kojima dostavljaju isporuke.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
OPASNO Ni traga od zaštitne opreme

Srpski telegraf ima fotografije na kojima se jasno vidi kako dostavljač sa Glovo rancem u centru Beograda isporučuje namirnice, a da pritom nije preduzeo ni minimalne mere zaštite. Sve to dešava se usred najdužeg policijskog časa i u jeku borbe protiv koronavirusa, koji je u našoj zemlji odneo više od 100 života.

Glovo inače posluje preko aplikacije i bavi se dostavom različitih proizvoda. Reklamiraju se da posluju u više od 140 gradova, u 20 zemalja. Njihovi kuriri od početka vanrednog stanja, kada su mnogi primorani da ostaju u kućama, dostavljaju hranu, idu u prodavnice i apoteke i dostavu naplaćuju korisnicima. S druge strane, kako se ispostavilo, zato što ne preduzimaju mere zaštite, uz robu vam vrlo lako mogu isporučiti i virus.

Hranu isporučuju bez zaštitnih rukavica i maski

Cena dostave (kreće se i do 1.000 dinara) formira se na osnovu razdaljine. Što je ona manja, usluga manje košta.

Srpski telegraf je pokušao da dođe do predstavnika Glovo u Srbiji (regionalni centar stacioniran je u Zagrebu) ne bismo li dobili odgovor na pitanje kako je moguće da se na ovaj način ugrožava zdravlja građana. Međutim, do zaključenja ovog broja odgovor na naša pitanja poslata mejlom nismo dobili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Max

22.04.2020 07:44

Zapitajte se odakle dolazi taj Glovo pa ce vam sve biti jasno