Poklanjamo dodatak "Penzioner": Država brine o našim najstarijim građanima, nema umanjenja penzija

Autor:

Vesti

14.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Penzioner" koji je posvećen životnom stilu najstarijih sugrađana.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

U dodatku otkrivamo da će država zaštiti penzionere bez obzira na vanredno stanje i trenutno situaciju. Za sada nema nikakvih naznaka da će visina penzionih primanja biti smanjena, a iz državnog vrha potvrđuju da će biti obezbeđene redovne isplate.

Donosimo vam foto-priču iz manastira koji se nalazi u podnožju planine Jelice gde brojni hodočasnici dolaze da se poklone jednoj od najvećih srpskih svetinja koju još nazivaju i božja kuća.

Iako u ovom trenutku vanrednog stanja i zabrane kretanja ne razmišljamo puno o danu kada sve ovo prođe, trebalo bi se valjano pripremiti za funkcionisanje kada se život vrati u normalu. U dodatku "Penzioner", donosimo najvažnije savete za naše starije sugrađane koji će se i nakon završetka epidemije koronavirusom suočavati sa brojnim izazovima.

Zanimljiva priča o tome kako naše telo preko mirisa može da nam sugeriše da nešto nije u redu. Otkrijte kako bolesti mirišu i kako da prepoznate eventualne naznake da je vaš organizam ugrožen.

U ovim teškim vremenima niko nije imao poverenja u Đinu dal Koleto (97) kada je starica obolela od koronavirusa. Ali, desilo se pravo čudo i ona je danas jedna živahna i razdragana baka koja je pobedila opasnu infekciju.

Sve ove priče, kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u dodatku "Penzioner" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Penzioner za 15. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading