(FOTO) Kuče kao ausvajs za policijski čas! Vlasnici prošetali ljubimce i protegli svoje noge

Autor: Republika

Vesti

12.04.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je uvedeno vanredno stanje i zatim policijski čas koji je bio svakodnevni u trajanju od 12 sati, od 17 sati do 5 ujutru, vlasnici kućnih ljubimaca su uspevali da makar tokom jedne polovine dana izvedu svoje ljubimce napolje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Popodnevna šetnja ljubimaca u Beogradu za vreme policijskog časa

Nakon što je najavljen karantin ili policijski čas u trajanju od 60 sati, vlasnici kućniih ljubimaca bili su u panici. Međutim, njima je učinjen ustupak i dozvoljeno im je da izvode svoje ljubimce u šetnju svakoga dana u dva termina (8.00-10.00; 23.00-01.00) po 20 minura i ne dalje od 200 metara od mesta prebivališta.

Ko ima ljubimca kojeg šeta ovih dva puta po 20 minuta dnevno u prilici je i da "protegne" svoje noge, što ipak nisu oni drugi koji nemaju posebne dozvole za izlazak zbog obaveza na poslovima koji su od vitalne važnosti za državu.

Pojedini vlasnici šetali su svoje ljubimce noseći zaštitne maske, a ostaje pitanje koga su mogli ili od koga da se zaraze kad skoro da nikoga nije bilo na ulici, a i oni koji su van na ogromnoj su udaljenosti.

Fotografije su sa centralnih ulica Beograda:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading