Ministar kulture hitno zbrinut na infektivnu: Testiran na koronu!

Autor: kurir.rs, republika.rs

Vesti

03.04.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Vukosavljević, ministar kulture, primljen je u sredu, 1.aprila, na Infektivnu kliniku u Beogradu zbog jakog kašlja i bola u grudima i odmah je testiran na koronavirus, a rezultat je negativan.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladan Vukosavljević

Vukosavljević je često ima problema sa plućima, imao je nekoliko puta upalu pluća, tako da je, kao rizična grupa, jako uznemiren za svoje zdravlje u vreme epidemije novog virusa.

- Vukosavljević je u sredu, 1.aprila, prisustvovao sednici Vlade. Nakon toga obratio se lekarima zbog jakog i upornog kašlja i bola u grudima koji je taj kašalj izazivao. On je zadržan na Infektivnoj klinici i odmah je testiran na koronavirus - kaže izvor iz Vlade i dodaje:

- Rezultati testa su negativni. U pitanju je upala pluća sa kojom godinama ima problema. Ipak, urađen mu je još jedan test na koronavirus i čekaju se rezultati tog drugog testa. Rezultati će biti za, otprilike, 48 sati.

Kada je počeo kašalj i bol u grudima, navodi naš izvor, ministar se jako zabrinuo.

- Vukosavljević je bio uplašen, jer se kašalj pojavio u sred epidemije koronavirusa - dodaje naš izvor.

Vukosavljević nije odgovarao na pozive, kao ni na SMS sa konkretnim pitajima, a pitanja su prosleđena i Ministarstvu kulture, ali su odgovori izostali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading