SE*S U DOBA KORONE! Ginekolog Aleksandar Ljubić savetuje: Odnose možete imati samo pod jednim uslovom!

Autor: mediji, Republika

Vesti

28.03.2020

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista perinatologije, renomirani stručnjak iz oblasti ginekologije, akušerstva rekao je u emisiji "Prva tema" da sada nije idealno vreme da žene u Srbiji ostanu u drugom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zdravo Jutro
Doktor Ljubić

- Mi znamo da se ovaj virus prenosi kapljično, dakle, ja bih svojim pacijentima savetovao da tokom seksualnih odnosa obavezno koriste zaštitu i da, dok vlada ovaj virus, žene ne bi trebalo da ostaju u drugom stanju - rekao je doktor Ljubić.

- Namamo puno informacija o tome šta radi korona virus fetusu u majčinom stomaku. Do 26. marta se mislilo da majka ne može da inficira bebu u svom stomaku, a onda se u Kini rodila beba koja je imala virus jer joj je majka prenela i niko ne zna kako se to desilo - otkrio je dr Ljubić.

- Zato, svi oni koji su želeli da proširi porodicu neka to sada ne rade jer mi ne znamo šta će se dogoditi sa tim embrionom tokom trudnoće. U svakom slučaju ne preporučujemo trudnoću i kada žene imaju neki drugi virus, tako je i sa koronom - dodao je on.

Dr Ljubić je savetovao sve roditelje ili one koji to žele da budu da odlože to za "neko srećnije vreme".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading