(FOTO) SVETLA STRANA VANREDNOG STANJA: Bravo za devojke koje su ostavile ovo obaveštenje! One su primer i ponos!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2020

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim panike među stanovništvom - koja je evidentna, česti su i ispadi pojedinaca koji, da li zbog straha ili neshvatanja ozbiljnosti situacije, nisu u stanju da normalno rasuđuju! Mnogi pokazuju neverovatnu samoživost i neodgovornost, ali ono što ohrabruje u ovakvoj situaciji je postojanje i one "druge strane". Ljudi koji misle o drugima, oni koji žele da pomognu - oni su svetla strana vanrednog stanja!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na fejsbuku jedno obaveštenje koje vraća veru u ljude i koje pokazuje da ipak i u vanrednim uslovima može da se pokaže empatija.

Dve studentkinje su, pretpostavljamo, u svojoj zgradi okačile obaveštenje u kojem nude pomoć starim licima, ali i roditeljima koji moraju da rade. Navele su da su raspoložene i da idu u nabavku namirnica, lekova i svih potrepština, čak su spremne i da šetaju ljubimce.

 

 

Na kraju su ostavile i svoje brojeve telefona kako bi komšije mogle da ih kontaktiraju.

Ovakve priče su primer kako treba da se postupa onda kada je teško, a naša zemlja je trenutno u problemu i to je problem svih nas, stoga treba pokazati slogu. Ako dve devojke, za koje pretpostavljamo da su veoma mlade, mogu da pokažu ovakvu zrelost - onda svi možemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading