(VIDEO) MILOVANOVIĆ ZA PINK: Političari opozicije da pokažu dokaze ili da odgovaraju za širenje panike o koronavirusu!

Autor: pink.rs, republika.rs

Vesti

28.02.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović kaže da opozicioni političari namerno šire paniku o koronavirusu bez ikakvih dokaza i pokušavaju da ućare političke poene na svetskoj nesreći.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Saša Milovanović

On je za Pink podsetio da je Vuk Jeremić, gostujući na jednoj televiziji, napao svoju državu da laže o broju obolelih od koronavirusa.

- Šta rade državni organi ako vi kao opozicioni političar možete bez dokaza da stvarate namerno paniku? Ako vi kao političar, odgovoran čovek izađete i kažete na televiziji da vi mislite da je virus tu, ali ga kriju, morate da ponudite nekakve argumente ili da odgovarate za to ili to radite namerno i pokušavate da ućarite na svetskoj nesreći – rekao je Milovanović.

Prema rečima Milovanovića, to je nastavak onog trivijalnog filma od četiri sata na TV N1 "Vladalac".

-  Oni imaju jedan ključni problem – što se Vučić rodio. Oni zbog toga što se Vučić rodio imaju problem da više ne mogu sa svojim tajkunima da pljačkaju zemlju – naveo je direktor Srpskog telegrafa, koji smatra da nema potrebe za panikom.

Sa njim je saglasan i prof. dr Milan Nedeljković predsednik gradske opštine Vračar, koji je pre dve nedelje bio u Milanu na Kongresu interventnih kardiologa i tamo je, kaže, išao bez maske i ponašao se sasvim normalno.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Prof. dr Milan Nedeljković

Nedeljković ističe da nema mesta panici, imajući u vidu da osetljive kategorije pacijenata – hornični bolesnici i starije osobe oboljevaju i umiru i od drugih vrsta virusa za koje postoji vakcina.

- Koronavirus je takođe jedna vrsta gripa. Treba prati ruke, izbegavati kolektive… Smatram da je strah veliki neprijatelj – dodaje naš sagovornik.

On je mišljenja da je sve mnogo predimenzionirano i da akcenat treba staviti na higijenu ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading