ZA VIKEND NAS OČEKUJE POTPUNI HAOS: Spremite se za armagedon!

Autor: Republika

Vesti

04.10.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme u Srbiji narednih dana će biti veoma promenljivo. Tokom vikenda očekuju nas kiša, vetar, a na planinama sneg.

RepublikaFoto: pixabay.com
U subotu i nedelju očekuju nas kiša, vetar i sneg

U Srbiji će danas biti malo svežije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, a prenele agencije.

Na severu zemlje biće pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Od sredine dana počeće razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni. Najniža temperatura od 4 do 13, najviša od 19 do 23 stepena.

U Beogradu će sutra ujutro doći do postepenog razvedravanja. U toku dana biće pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 12, najviša oko 21 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak će biti pretežno sunčano i toplije. U petak ujutro i pre podne na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom.

Za dane vikenda biće oblačno, hladno i kišovito sa pojačanim severnim vetrom, na visokim planinama sneg. Početkom naredne nedelje biće promenljivo oblačno, sa temperaturama u manjem porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading