Dragoljub Žarković, osnivač "Vremena", biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.02.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti novinar i osnivač i urednik nedeljnika "Vreme" Dragoljub Žarković biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/ N1
Dragoljub Žarković je skoro pola veka stvarao i pisao za neke od najuticajnijih listova, kao što što su ''Politika'', ''Borba'' i ''Vreme''

Kako je saopštio Beoinfo, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić dao je saglasnost da se Žarković, koji je juče preminuo, sahrani u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

- Grad Beograd odaje počast novinaru i uredniku Dragoljubu Žarkoviću, koji je skoro pola veka stvarao i pisao za neke od najuticajnijih listova, kao što što su ''Politika'', ''Borba'' i ''Vreme''. Kao analitičar, cenjen i poštovan i od strane onih koji se sa njim nisu uvek slagali, ostavio je veliki novinarski trag. Izražavam iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama Dragoljuba Žarkovića - rekao je Radojičić, a prenosi Beoinfo.

Žarković je rođen 1951. godine, a preminuo je 5. februara u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading