Dodeljene zahvalnice JP "Stara planina": Srpski telegraf među laureatima

Autor: Dragana PETROVIĆ

Vesti

25.12.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredno priznanje za Srpski telegraf! Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma "Stara planina" iz Knjaževca dodelilo je zahvalnicu Milanu Lađeviću, glavnom uredniku našeg lista.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Stefan Krkobabić uručio nagradu našoj novinarki Dragani Petrović

Na svečanosti upriličenoj u predstavništvu ovog preduzeća u Beogradu dodeljeno je 11 priznanja najistaknutijim pojedincima u 2019. koji su, kako je rekao Stefan Krkobabić, v. d. direktor JP "Stara planina", pomogli nastanak i opstanak ovog preduzeća.

Pored prvog čoveka Srpskog telegrafa, na spisku laureata su se našli Ana Ilić, član vatrogasne brigade za vanredne situacije u Nišu, koja je sa svojim kolegama letos gasila požar na Staroj planini. U borbi sa vatrenom stihijom bila je neprocenjiva i pomoć radio-amatera, pa je zahvalnica otišla u ruke Milanu Radovanoviću, radio-amateru iz Pirota. Priznanja su uručena i Miri Petrović, direktorki JP "Pošte Srbije", Jordanu Vasiljeviću, gajdašu iz Knjaževca, Darku Đuroviću, direktoru saveza proizvođača rakije Srbije, Tamari Đukić, članu Skupštine SP "Resort d. o. o." iz Kalna, Milanu Čukiću, predsedniku Skupštine ovog rizorta, kao i Dušanu Tojagiću i Goranu Petroviću, članovima nadzornog odbora JP "Stara planina", i Aleksandru Jovanoviću, novinaru portala Telegraf.rs.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Mira Petrović

- Zahvalan sam laureatima koji su svako na svoj način pomogli našoj i vašoj Staroj planini. Imamo velike planove za naredni period, od izgradnje sportske hale, hotela i pešačke staze do fabrike vode koja bi konačno rešila veliki problem sa vodosnabdevanjem - najavio je Stefan Krkobabić, v. d. direktor JP "Stara planina".

Želja ovog mladog i ambicioznog direktora i njegovog tima je da Stara planina postane urbanizovano turističko naselje 21. veka i stane rame uz rame sa najpoznatijim srpskim ski-centrima. Svečanost je upotpunio gajdaš Jordan Vasiljević iz Knjaževca, koji je izveo numeru "Zov Stare planine".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading