Ludo vreme u decembru! Danas i do 18 stepeni, a evo kada se očekuje pad temperatura i sneg!

Autor: Tanjug

Vesti

20.12.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će biti promenljivo oblačno, u vecini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, a najviša temperatura će se kretati od 13 do 18 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Samo je u južnim i istočnim krajevima ponegde moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 0 do 8 stepeni, najviša dnevna od 13 do 18, u Negotinskoj Krajini i ponegde na jugu oko 8 stepeni.

I u Beogradu promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 17 stepeni.


Do 27. decembra će biti pretežno oblačno i vetrovito u većini dana mestimično sa kišom, od ponedeljka na visokim planinama sa snegom. Više padavina očekuje se u nedelju i ponedeljak naročito u istočnoj polovini zemlje. Temperatura ce biti u padu, krajem perioda ispod proseka za ovo doba godine. Od ponedeljka do srede umeren i jak severozapadni vetar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading