Stari Kostolac i Drmno 4 dana bez vode!

Autor: novosti.rs

Vesti

12.12.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požarevačko JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava građane da će se u Starom Kostolcu i Drmnu vršiti dezinfekcija vodovodne mreže od petka, 13. decembra, počev od 7 sati ujutru, sve do 16. decembra, do 21 sat.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ovo obaveštenje odnosi se na Stari Kostolac, Drmno, Arheološki park Viminacijum, Privredno društvo „Georad“, kontejner-naselje u Drmnu, Termoelektranu „Kostolac B“ i na kinesko poslovno naselje koje se nalazi u njenom krugu.

Za vreme sprovođenja dezinfekcije, građani navedenih naselja i privrednih subjekata vodu iz vodovoda ne smeju da koriste za piće, pripremu hrane i napajanje stoke, već isključivo za tehničku upotrebu.

Snabdevanje korisnika pijaćom vodom biće organizovano posredstvom auto-cisterni.

Posle dezinfekcije, u ponedeljak od 21 sat, pre upotrebe treba ispustiti vodu iz svih slavina u domaćinstvu, pa je tek onda koristiti za piće. Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ apeluje na građane da poštuju sva uputstva njihovog nadležnog osoblja koje će naredna četiri dana biti prisutno na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading