Majka čija se ćerka ubila pre 12 meseci: Imam mir samo dok se ne probudim, ja više nisam ja

Autor:

Vesti

11.11.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ane Mari Ćurčić, majka manekenke i novinarke Marije Ćurčić, koja se ubila pre godinu dana, ispričala je da je tog novembra 2018, umesto sa porodicom u bioskop, koji su svi zajedno planirali, otišla u stan ćerke, gde su je našli bez znakova života.

RepublikaFoto: Printskrin/Aljazeera

Dogovor je bio, kaže, da sa suprugom i obe ćerke ode na film koji svi vole, ali Marija nije odgovarala na poruke koje joj je majka slala. Iako joj u početku to nije bilo čudno jer je, seća se, kod Marije to bilo normalno, kad su je pozvali ćerkini drugarica i dečko s pitanjem da li se čula s Marijom, Ane Mari se zabrinula.

- Znam da je radila prethodne večeri i da je možda otišla na neki after ili ko zna koju je kombinaciju imala. Onda smo, čisto reda radi, bili u fazonu da skoknemo do nje. Kada smo stigli do vrata i zvonili, niko nije odgovarao, a tišina je postala glasna. Potom je došao Marijin tadašnji dečko, koji je uspeo da locira njen telefon i zabrinuli smo se kada smo ukapirali da je njen telefon u stanu - seća se Marijina majka.

Tada su suprug Đorđe i ona pozvali policiju, te čekali bravara, jer nisu imali ključ od Marijinog stana.

Foto: instagram.com/__chocomuffin__
Marija Ćurčić

- Đole je bio prvi, ja sam stajala iza njega. Odškrinuo je vrata - priča ona.

Tada su se njihovi životi promenili zauvek. Shvatili su da se Marija ubila.

- I ti sada treba da preživiš sve to. Iskreno, najviše volim trenutak neposredno pred buđenje, kada još nisam svesna, jer je to jedini trenutak kada imam nekakav mir. Čim mozak počne da funkcioniše, ja znam šta živim. Ja više nisam ja. Niko od nas nije ono što je bio do tog 11. novembra - zaključila je Ane Mari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading