Sunčajte se još malo, kiša i zahlađenje samo što nisu!

Autor: Tanjug

Vesti

27.10.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra posle svežeg jutra mestimično sa maglom, koja će se ponegde zadržati i pre podne, tokom dana biti sunčano i toplo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Duvaće slab promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće od 2 do 9, a najviša dnevna od 18 do 25 stepeni. Krajem dana na severu zemlje umereno naoblačenje, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će biti sveže jutro, u pojedinim delovima grada sa maglom, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 5 u nižim delovima grada do 9 stepeni, u centru, najviša dnevna oko 23 stepena. U večernjim satima umereno naoblačenje.

Prema izlgedima vremena do 4. novembra, u utorak pre podne i sredinom dana u Vojvodini i na zapadu zemlje oblačno, mestimično sa kišom, a posle podne i uveče ova oblačnost sporo će se premestati ka jugozapadnim i centralnim delovima uz pad temperature, dok će se na jugu i istoku zadrzati pretežno sunčano i relativno toplo. Od srede do kraja perioda pretežno oblačno u svim krajevima, povremeno s kišom i osetno hladnije. Na visokim planinama slab sneg.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading