Prodajem kuću Šiptarima i Muslimanima, Srbima "ne"! Šokantan oglas iz Kruševca uzburkao Srbiju, evo o čemu se radi

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

01.10.2019

18:05 >> 18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca isključivo pripadnicima albanske nacionalnosti i muslimanske veroispovesti zaintrigirao je mnoge kako zbog toga kome se isključivo nudi, tako i jer je posebno naglašeno da nikako nije na prodaju - Srbima.

RepublikaFoto: twitter.com/m_macak
Oglas koji je šokirao Srbiju

"Prodajem kuću 140 metara kvadratnih i 10 ari placa. Plac selo Bela Voda - Kruševac, legalizacija izvršena. Kupci : Šiptari, muslimani, SRBI NE", navodi se u bizarnom oglasu koji je šokirao javnosti i postao viralan.

Novinari su pozvali broj telefona naveden u oglasu, a gospođa koja se javila potvrdila je da je dala takav oglas pre pet dana i da očekuje da kuća uskoro bude prodata, jer joj se "javlja veliki broj ljudi".

- Moram da prodam kuću jer treba da vratim dug Sudu u Kruševcu budući da sam se 7,5 godina sudila sa komšijama koji su preko puta moje kuće napravili kamenorezačku radnju koja je pravila strašnu buku. Ja sam ih tada tužila, ali izgubila sam proces. Dugujem 180.000 evra - kaže za "Blic" Milenija Nikolić, autorka oglasa.

Na pitanje zašto baš "Šiptarima i muslimanima", kako je napisali, Milenija kaže: " Pa eto, malo da se dosele."

- Za ovaj oglas zna cela Srbija, pa se dosta ljudi javlja. Ima onih koji su ozbiljni, a ima i onih koji zovu samo da se šale sa mnom - navodi ova žena.

 

 

Redakciji "Blica" javio se i jedan od potencijalnih kupaca koji nam je rekao da vlasnica kuće za prodaju traži 120.000 evra.

- Pozvao sam oglas budući da moj brat želi da se vrati iz Švajcarske i kupi kuću, a žena koja se javila mi je rekla da je cena kuće 120.000 evra i da je prodaje samo Muslimanima i Šiptarima jer oni imaju para da kupe, a Srbi ne - kaže za "Blic" ovaj potencijalni kupac.

Njega je zanimalo i kakav je komšiluk u tom kraju i da li bi možda njegov rođak imao nekih problema, a ona je, prema njegovim rečima, istakla kako je "u komšiluku sve u redu" i da ne bi trebalo da bude nikakvih problema, kao i da su "komšije fine".

"Blic" je kontaktirao i nekoliko meštana naselja Bela Voda, koje inače broji oko 1.400 stanovnika, koji su nam rekli da za autorku oglasa nisu nisu čuli i da ne znaju ništa o pomenutom oglasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

01.10.2019 18:21

Lukava žena zna gde su pare,jer srbin bi je verovatno zavlačio na kraju i zajebo.Šta je tu je,a što srbi dovlače albanke i žene se,a znamo da se kaže odakle žena odatle i ti.