Drugoročna vremenska prognoza koja će vas iznenaditi: Meteorolozi otkrivaju kakva će biti jesen!

Autor:

Vesti

19.09.2019

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet nam se vraća lepo vreme! Oblačno i ponegde kišovito, prema prognozi RHMZ, biće još danas, a temperatura neće prelaziti 21 stepen. Od petka do nedelje, jutra će biti hladna, a u nižim predelima ponegde je moguć i slab prizemni mraz i magla, ali će zato preko dana biti sunčano vreme uz porast temperature.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Već od nedelje, prema rečima Đorđa Đurića, meteorologa Weather2umbrella, preko dana se očekuju temperature i preko 25 stepeni, a ponegde i do 30.

Goran Mihajlović iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda potvrđuje da ćemo u toplom vremenu ponovo uživati početkom sledeće sedmice i da za sada nema najave ni ekstremno kišovitog ni hladnog vremena.

- Jesen stiže u ponedeljak, 23. septembra, i biće to topla jesen sa odstupanjem temperature od jedan stepen - rekao je Mihajlović. On je istakao da se očekuju 20-22 dana sa maksimalnom temperaturom od 25 stepeni.

Zatim, početkom oktobra prvih desetak dana uvek imamo period suvog vremena - Miholjsko leto. To je, prema rečima Mihajlovića, klimatska karakteristika našeg područja dokazana i radovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading