Lepa jesen očekuje penzionere: Najpre jednokratna pomoć, a potom povećanje penzija

Autor:

Vesti

03.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeća jesen doneće puno lepih vesti za naše najstarije sugrađanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najpre će pred novogodišnje praznike biti isplaćena jednokratna pomoć penzionerima u visini od 5000 dinara, a nakon toga sledi i već najvaljeni rast penzija. Ovo je sve najavio predsednik Aleksandar Vučić sa nadom da će se ovakava praksa nastaviti i narednih godina uz održanje zdravog ekonomskog sistema.

Bake i deke usled prezaposlenosti roditelja dosta vremena provode sa svojim unucima. Vrlo često unuci od njih preuzimaju određenje modele ponašanja ali i razvijaju odgovornost prema svojim obavezama.  U našem magazinu dajemo vam savete kako da svoje najmilije naučite da se odgovornije ponašaju prema obavezama u školi i kako da zavole učenje.

Pavle Zeiral (78) iako se već približava dubokoj starosti intrigira okolinu svojom formom. Ovaj vremešni Slovenac je najpre prešao 665 kilometara do Čačka, a potom je na teniskom turniru pobeđivao protivnike u stilu Novaka Đokovića.

Još mnogo interesantnih priča možete pronaći uz magazin Penzioner koji poklanjamo uz štamprano izdanje Srpskog telegrafa.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Penzioner za 4. 9. 2019.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading