VRHUNAC LUDILA! Kad budete pročitali šta Hrvati bulazne o tenku ispred Marakane pašćete u nesvest!

Autor: Republika

Vesti

27.08.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je maketa tenka u ponedeljak postavljena ispred stadiona "Rajko Mitić" iz temelja je potresla čitavu Srbiju i ali je jednako snažno odjeknula u regionu.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Maketa tenka isped stadiona Crvene zvezde

Koliko je postavljanje ove makete bio pravi potez, ponajbolje govori sramno pisanje hrvatskog portala 24sata.hr.

Ovo glasilo, naime, plasiralo je na svom sajtu vest u kojoj se tvrdi, i sad se spremite za potpuni šok, da je maketa tenka ispede stadiona Crvene zvezde, zapravo hrvatski tenk iz Vukovara (?!?).

U ne samo lažnoj nego očigledno i besmislenoj vesti hrvatskog portala tvrdi se i da je upravo tim tenkom, kako se kaže - "razbijan" Novosadski korpus.

Svoje sulude maštarije novinari i urednici 24sata.hr potrudili su se da "uviju u oblande", pa su tako za svog savornika izabrali Josipa Horvata zvanog Mađar, koji je bio zapovednik četvrte bojne tenkovske jedinice 204. vukovarske brigade Hrvatske vojske.

- Prepoznao sam taj tenk. Novo je što su ga prebojili, a da se mene pita, trebali su ostaviti hrvatski grb koji smo mi bili dali na njemu naslikati - lupio je i ostao živ Mađar.

RepublikaFoto: 24sata.hr/printscreen
Potpuno odlepili: Hrvatski tekst o tenku 

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pojasnio je danas da je ispred stadiona Crvene zvezde postavljena maketa tenka i da se nadležno tužilaštvo izjasnilo da u tom slučaju nema elementa krivičnog dela.

Stefanović je na konferenciji za novinare, upitan za navodni tenk koji su navijači postavili ispred stadiona, rekao je da se ne radi o pravom tenku, već maketi.

- Radi se o nečemu što podseća na tenk, ima gusenice i neku maketu kupole. Ne radi se o nečemu što može ugroziti život - naglasio je Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading