BLIŽI SE PRVI SEPTEMBAR – PRIPREMITE SE ZA BACK TO SCHOOL KUPOVINU

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.08.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak školske godine se bliži, a budžet nakon letovanja je sve tanji. Kako obezbediti mališanima sve što je neophodno za polazak u školu bez dodatnih zaduživanja i na koji način izbeći obilazak različitih prodajnih objekata u potrazi sa povoljnijim cenama i raznovrsnom ponudom, koji nam troši vreme?

RepublikaFoto: Promo foto
Youtuber Choda

Isplanirajte kupovinu i fokusirajte se na stvari koje su neophodne vašem detetu. Najlakši način je da napravite spisak stvari koje detetu nedostaju kako ih ne biste duplirali i trošili novac bespotrebno.

Važno je da odaberete pravo mesto za kupovinu, jer ćete na taj način uštedeti vreme, ali i novac. U IDEA i RODA trgovinskim lancima, na jednom mestu možete recimo pronaći veliki izbor školskog pribora po sniženim cenama. RODA marketi, osim školskog pribora, nude i sportsku opremu koja će biti potrebna školarcima.

Foto: Promo foto
Youtuber Mila

Ovde možete kupiti školski ranac po ceni već od 1,999 dinara, a za školski pribor potrebno je izdvojiti samo 8,99 dinara, koliko koštaju sveske, ili 499,99 dinara za punu pernicu.

Ukoliko je vaš školarac ljubitelj Disney junaka i Lego kockica ili je sportista i ljubitelj košarke i fudbala sigurno će se obradovati jer se u ponudi nalaze i Lego rančevi, Disney Kutak i školski pribor sa oznakama Košarkaškog i Fudbalskog saveza Srbije. Mnogo je razloga da zajedno sa detetom krenete u ovu avanturu i odaberete pribor po njegovoj želji i prema vašem budžetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading