CarGo pomaže Hilandar: Generalni pokrovitelji kampa prijateljstva

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

10.07.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana "CarGo" istakao je da se sa ponosom odazvao pozivu Hilandara da učestvuje u tradicionalnoj humanitarnoj akciji, u kojoj će deca slabijeg materijalnovg statusa iz čitavog regiona boraviti u Beogradu, a CarGo će kao generalni pokrovitelj pokriti troškove za smeštaj i pružiće svu neophodnu pomoć deci.

Foto: youtube.com/Jelicic

- CarGo je posvećen humanitarnom radu i zato smo se sa ponosom odazvali pozivu Hilandara na ovu humanu misiju prijateljstva. Želim da zahvalim kompaniji CarGo koja će biti sponzor celokupnog događaja tako što će o svom trošku pokriti smeštaj dece u ustanovi ‘Studentska odmarališta’ na Avali, kao i prevoz dece do Beograda i obratno - rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će kroz tradicionalni "Kamp prijateljstva" koji se održava na Avali od 13. jula do 30. jula, proći 350 dece od prvog razredna osnovne škole do trećeg razreda srednje škole i još 100 volontera, pratilaca, vodiča i medicinskih radnika u nekoliko grupa, a članovi CarGo će biti tu da im požele gostoprimstvo.

- Pored pokrivanja troškova, pripremili smo im brojne poklone, besplatne knjige - rekao je Vučić i istakao da je cilj Udruženja da pomaže najugroženijima i marginalizovanim grupama.

Predsednik Udruženja je dodao da mnoga deca nikada do sada nisu posetila Beograd, a da će sada imati priliku da obiđu mnoge znamenitosti, muzeje, ali i Oplenac, manastire Ravanicu, Manasiju i da će to biti jedno novo i lepo iskustvo za najmlađe.

Foto: youtube.com/Car:Go Go Anywhere

- Na Hilandaru su nastale prve bolnice, škole, pa i humanitarne misije. Hilandar je kuća humanosti, a CarGo želi da bude stub humanosti i svojim primerom želimo da inspirišemo i ostala udruženja i kompanije jer verujemo da zajedno možemo Srbiju da učinimo boljim mestom - kazao je on.

Vučić je dodao da je ovo samo mali doprinos Udruženja građana "CarGo" i kompanije CarGo Technologies jednoj humanitarnoj misiji i najavio je nove humanitarne akcije u naredom periodu kojima će mnogim građanima Beograda biti olakšan život i kretanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading