PRŽENJE SE VRAĆA U SRBIJU, a onda TOTALNI POTOP!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.09.2017

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji nas danas u većem delu zemlje biti promenljivo oblačno, sa najvišom temperaturom od 21 stepen na severozapadu Vojvodine, do 31 na jugoistoku Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Temperature u Srbiji će biti 31 stepen

U toku dana se, uz više oblačnosti, na severu Srbije očekuje se kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak, a uveče i u toku noći i u zapadnim krajevima, dok će se samo na istoku i jugoistoku zadržati pretežno sunčano.

U Vojvodini i zapadnoj Srbiji duvaće slab i umeren severozapadni vetar, a u ostalim krajevima južni i jugozapadni.

Najniža temperatura kretaće se od 7 do 17 stepeni, a najviša od 21 na severozapadu Vojvodine do 31 na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veće deo dana će biti suvo.

Uveče i u toku noći povremeno se očekuje kratkotrajna kiša.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 17 stepeni, najviša oko 25.

Prema vremenskoj prognozi za sedam dana, u petak i subotu se očekuje promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u subotu i toplije.

Padavine će biti lokalnog karaktera i slabijeg intenziteta, a samo se u planinskim predelima jugozapadne Srbije očekuje pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U nedelju će biti suvo i veći deo dana sunčano.

Najviša temperatura u većini mesta biće oko 30 stepeni. Uveče i u toku noći sa zapada stiže naoblačenje, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U prvoj polovini naredne sedmice, prema prognozi, biće promenljivo, povremeno s kratkotrajnom kišom. Temperatura u manjem padu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading