(VIDEO) KUTIJA SMRTI?! Lift mogao da je smrska: Ova devojka za dlaku izbegla užas u zgradi na Novom Beogradu!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2019

06:40 >> 06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su liftovi u Srbiji stari i nepouzdani, svima nam je dobro poznato. Najnoviji snimak koji kruži internetom je samo još jednom to potvrdio, a nakon što pogledate video ostaćete u šoku koliko je malo falilo da ova devojka izgubi život.

Devojka koja se nalazi na snimku napisala je na svot tviteru da je reč o zgradi na Novom Beogradu.

Tokom vožnje liftom, nije se desilo ništa neuobičajeno, međutim, u trenutku kada je izlazila iz lifta, on je bukvalno sekundu nakon što je izašla krenuo na dole.

Video je potpuno šokantan jer je lift mogao da smrska devojku da je samo za trenutak zakasnila. Taj peh mladu osobu mogao je da košta, u najgorem slučaju, života, ali teških povreda sigurno.

 

 

Na svu sreću, ona je izbegla tragediju, zahvaljujući ludoj sreći! Ipak, ne možemo, a da se ne zapitamo koliko ovakvih liftova "funkcioniše" po beogradskim zgradama i koliko ljudi, trudnica, starih osoba i dece dnevno uđe i izađe iz ove "strašne kutije" koja im ugrožava život, a da toga nisu ni svesni?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading