GDS smanjuje stres! Evo ko brine da uživate na poslu

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.05.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo svesni koliko je značajno da uslovi za rad budu takvi da zaposleni mogu u punoj meri da se posvete svojim zadacima - značajno je i radnicima jer u bezbednom okruženju, zadovoljni, mogu da pruže svoj maksimum i zarade novac; značajno je i poslodavcima jer će im zadovoljni radnici ostvariti veći profit. To je ono što znamo, ali, kada je reč o obezbeđivanju tih uslova - kome se javiti?

Foto: Promo foto


Poslodavci su osnovali kompanije zbog zarade - nije nužno da su u trenutku njihovog osnivanja razmišljali o tome kakvu radnu atmosferu treba da naprave, kakav će sistem nagrada i kazni uspostaviti, da li će gajiti kult timskog rada organizovanjem aktivnosti van radnog vremena - bez obzira da li će zajedno s kolegama ići u restoran ili na planinarenje, kao i što je verovatno da, osim osnovnih, nisu znali kakve sve propise treba ispoštovati iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu ili zaštite od požara.

I tu dolazimo do suštine. Pravljenjem dobre radne atmosfere, nagrađivanjem i kažnjavanjem, kao i popularnim tim bildingom utiče se na radni duh, disciplinu i organizovanost, ali propisi iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu ili zaštite od požara utiču na čuvanje onog najvažnijeg u celoj priči - ljudskog života!

Dakle, ako do sada i niste znali kome da se javite, bar kada je reč o bezbednosti i zdravlju na radu, kao i zaštiti od požara, više nema izgovora - tu je Agencija GDS, koja se već devet godina uspešno bavi ovim poslovima.

Agencija GDS, sa sedištem u Beogradu, poseduje licencu Ministarstva rada i socijalne politike za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja za rad. Licenca je dobijena, između ostalog, zahvaljujući i činjenici da su u Agenciji GDS okupljeni stručnjaci za poslove bezbednosti i zaštite na radu i zaštite od požara sa dugogodišnjim iskustvom, kao i visoko obrazovani stručnjaci iz drugih oblasti.

Foto: Promo foto


Za Agenciju GDS ne postoje veliki i mali poslovi - njen Akt o proceni rizika je opsežan, bez obzira da li se radi preduzetničkoj radnji, apoteci, mlekari ili fabrici. Iskustvo koje zaposleni u Agenciji GDS imaju u obavljanju ovih poslova, kao i praćenje evropskih regulativa, već su se pokazali kao pouzdani u višestrukim proverama od strane inspektora rada.

Da zaključimo - ako želite da izbegnete stres, da brinete o ljudskim životima i od radnog mesta napravite i mesto za uživanje - Agencija GDS je pravi izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading