Ova tvrđava je postala leglo narkomana: Deca gaze krvave špriceve!

Autor:

Vesti

13.05.2019

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevska tvrđava postala je leglo narkomana! Srednjovekovno zdanje koje ponosno prkosi vremenu postalo je stecište gde se okupljaju narkomani ostavljajući iza sebe razbacane krvave igle i špriceve.

RepublikaFoto: Promo

Ovakvi prizori su postali gotovo svakodnevni na šetalištima oko ovog zdanja, što je uznemirilo građane Smedereva, koji su u strahu za bezbednost svoje dece, koja se na ovom prostoru svakodnevno igraju.

Ogorčena prizorom koji je zatekla dok je sa svojim petogodišnjim sinom šetala tvrđavom, mama Milena R. (35) za pomoć se obratila redakciji Srpskog telegrafa. Ona je uplašena jer je njen sin stao na špric, koji je bio bačen na prometnoj stazi u blizini srednjovekovnog zdanja, kojim dnevno prođe na stotine ljudi. Ona je svoje svedočenje upotpunila fotografijom rugla u blizini spomenika kulture koju je poslala našoj redakciji.

Foto: pixabay.com
Ilustracija

MAMA PETOGODIŠNJAKA: Usred bela dana moj sin je nagazio na špric koji je bio bačen na stazu

- Juče usred bela dana sin mi je nagazio na špric! Da ga nisam povukla, uzeo bi ga u ruke, mogao je da se povredi ili nedajbože zarazi jer su tu bile i igle - ogorčena je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

13.05.2019 09:26

Svaka tvrdjava treba da ima kapije kao što je imala u stara vremena. Svaka tvrdjava treba da ima svoje čuvare.