Faraonu Cvetanoviću smeje se cela Srbija: Gradonačelnik Leskovca službeni put pretvorio u maskenbal

Autor: A. M.

Vesti

11.03.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, koji je poznat po brojnim ispadima, ponovo je u žiži javnosti. Ovog puta pažnju je privukao zbog nesvakidašnjeg autfita prilikom posete Makedoniji.

RepublikaFoto: Ivan Krstić Krcko / Twitter
TUTANKAMON Goran Cvetanović

Naime, Cvetanović je sa delegacijom iz Leskovca boravio u Makedoniji zbog razmene iskustva u oblasti komunalne infrastrukture. Međutim, sastanak je ostao u senci nakon što je na društvenim mrežama osvanula fotografija Cvetanovića obučenog kao egipatski faraon. Fotografija je verovatno nastala na nekom maskenbalu.

Inače, Agencija za borbu protiv korupcije je protiv gradonačelnika Leskovca 2017. godine pokrenula postupak zbog neprijavljivanja imovine, a iste godine je kažnjen i sa 50.000 dinara jer je iz leskovačkog budžeta, bez zakonskog osnova, potrošio skoro 13 miliona dinara. Osim što uživa u sticanju nekretnina, Cvetanović je poznat i po milionskim troškovima za putovanja po inostranstvu, udaranju i vređanju po nacionalnoj osnovi, zapošljavanju lokalnih lepotica...

Uživa u funkciji

Gradonačelnik Leskovca javno je priznao koliko mu je fotelja važna, izjavivši na proslavi svog jubileja da "voli funkciju skoro kao porodicu". On je prošle godine priredio svečanost u Skupštini Leskovca, a povod je bio desetogodišnjica od imenovanja prvog gradonačelnika tog grada, a to je bio upravo on.

Goran Cvetanović je na mesto gradonačelnika prvi put izabran pre 11 godina, kao član SRS, u kom je proveo 15 godina, a onda prešao u SNS, gde je izabran za predsednika leskovačkog odbora. Do smene nije došlo uprkos brojnim gafovima i ponašanju nedostojnom javnog funkcionera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading