Devojčica snimala seks sa psom i objavila na Instagram: Srbija zgranuta!

Autor: Republika

Vesti

01.03.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak devojčice koja ima intimne odnose sa psom dostavljen je Fondaciji Pokretu "Levijatan", a na osnovu istog podneta je krivična prijava policiji, kaže Aleksandar Buhanac, predsednik Nadzornog odbora ove Fondacije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slučaj devojčice koja je snimak seksa sa psom objavila na svom Instagramu zgranuo je Srbiju, a Buhanac smatra da ovakvih slučajeva ima mnogo više nego što se o njima govori.

- Postoje i bordeli sa životinjama koji menjaju lokacije po Beogradu – čas su u Borči, čas na Dorćolu, čas u Batajnici… Imamo saznanja i o organizovanju orgija sa životinjama u Beogradu, imamo neka imena i “pecamo” te ljude. Oni su jako oprezni jer su svesni svoje bolesti, ali činimo sve da im stanemo na put - naveo je on.

Prema njegovim rečima, za porno-snimke i scene seksa s psom devojkama se nudi od 200 do 300 evra.

- Uglavnom preovlađuju takvi snimci između žene i psa. To su bolesni umovi, to normalan um ne može da uradi. Ovo nije ni kriminal nego bolest. To je predvorje zla koje nam se dešava, to je iživljavanje - oštar je Bihali.

- Potrebno je što pre menjati zakon, sve institucije treba da se uključe u rešavanje ovakvih problema i da se pokažu na delu, a ne samo na rečima. Treba uvesti i policiju za životinje, ali ne komunalnu, već policiju koja će se isključivo baviti životinjama.

KAZNE U SRBIJI 

100.000 DO MILION DINARA 

kazna za pravna lica za zlostavljanje životinja 

5.000 do 50.000 DINARA 

novčana kazna za fizičko lice za zlostavljanje životinja 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doggy

02.03.2019 11:00

Jel ima neko snimak?