Nemoj da ste dosadni, blokiraću vas: Petrović bez trunke savesti odgovorio na vapaj sestre preminulog mladića

Autor:

Vesti

27.01.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoprozvani lekar Miroljub Petrović bez trunke griže savesti poslao je skandaloznu poruku sestri preminulog Slavče Petrova koga je nadrilekar mesecima obmanjivao i naplaćivao svoje usluge.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

- Nemojte da ste dosadni jer ću da vam blokiram mejl - monstruozno je odgovorio na vapaj Biljane Jovanović, sestre nesrećnog mladića, koja mu je napisala:

- Molim Vas da mi posvetite deset minuta, ja nemam kome drugom da se obratim…

Lažni doktor Petrović mesecima je ubeđivao porodicu bolesnog mladića da je njegova terapija jedina koja može da ga izleči, uzimao novac jer u njegovom "medicinskom centru" dan košta 120 evra.

Ipak, Petrović se nijednom do sada u svojim javnim obraćanjima nije upitao - da li bi nesrećni mladić možda danas bio živ, da očajnoj porodici koja je tražila pomoć i spas, nije svoje lažno predstavljanje nametao kao jedinu istinu i manipulisao njima dok i sam nije shvatio da mladić umire.

- Doktore Petroviću, molim Vas da pomognete da ga spasemo... Izvinite duboko što ovako insistiram... ali ja nemam nikog drugog da mu se obratim... molim Vas da mi date deset minuta vremena. To mi je od presudne važnosti... Oprostite... - napisala je Petroviću Slavčova sestra Biljana poslednjeg dana novembra prošle godine, oko mesec dana pre nego je mladić preminuo.

U roku od jednog minuta, porodici stiže nemilosrdan odgovor "doktora Petrovića", čoveka kome veruju da se trudi da izleči tridesetjednogodišnjeg Slavča.

- Nemojte da ste dosadni jer ću da vam blokiram mejl. Imate kolegu koji radi sa pacijentima i njemu se javite na 062.......

Tokom borbe za život nesrećnog mladića, i on i sestra, obraćaju se "doktoru" ponizno. Trude se da ga bilo kojom rečju ne uvrede. Mejlovi počinju sa izvinite, završavaju sa oprostite. On je njihov spas. Ne žele da mu smetaju iako plaćaju "terapiju". "Doktor Petrović" je njihova i jedina nada. Žele mu svu sreću koja se može zamisliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading