Milosav Miličković, član Predsedništva SNS, se oglasio povodom vređanja naše novinarke Ivane Žigić!

Autor: Republika

Vesti

26.01.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Kao čovek, zgrožen sam prostačkim uvredama i seksističkim izjavama koje putem društvenih mreža lideri Saveza za Srbiju upućuju ženama. Ako im nije jasno zbog čega nemaju podršku naroda, neka pročitaju sopstvene tvitove i izjave.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivana Žigić

Podršku građana nikada neće dobiti vređajući žene u Srbiji i fizički nasrćući na novinarke. Neće ni tako što će vređati žene nazivajući ih kurvama samo zato što rade svoj posao.
 
Nedopustivi su izlivi prostakluka, vulgarnosti i pretnji upućene premijerki, predsednici Skupštine Srbije, predsednici Opštine Savski venac ili novinarkama Pinka, Srpskog telegrafa i Studija B. Ovakvim načinom obraćanja opozicija najbolje prezentuje sopstvenu politiku i jasno je zašto im podrška građana izostaje. U našem društvu ne sme postojati tolerancija za bilo kakve oblike nasilja, a posebno ne za pretnje koje siledžije upućuju ženama u Srbiji.“

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Ana

26.01.2019 11:54

Opozija ovakvim ponasanjima nikada nece imati podrsku naroda.

nestor

26.01.2019 11:56

Zene prve ne zele nasilnike i primitivce pored sebe, Sergej ima obe karakteristike, zene ga izbegavaju, ne osecaju se prijatno u njegovom drustvu, a on ih sve vise mrzi i sve se vise trudi da ih omalovazava... Bruka muskog roda...

Marija

26.01.2019 12:01

Ovo prevazilazi sve mere i mora jednom za svagda da se prekine jer ne vodi nicemu.

Lila

26.01.2019 12:04

Vredjanje zena je za sve kritike i kazne.