(FOTO) DEVOJČICA IZ FRANCUSKE POSLALA PISMO DRUGARIMA S KOSOVA! A tek šta im je poklonila...

Autor: Republika

Vesti

25.01.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Klara iz Bretanje udaljena je više od 2.000 kilometara od naše zemlje, ali je pokazala da ima veliko srce koje je uz naš narod!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arno Gujon

Ona je poslala pismo drugarima sa Kosova i uz to odvojila od svoje ušteđevine i poslala im 50 evra!

"Zove se Klara, ima devet godina, živi u Bretanji u Francuskoj i postala je danas najmlađi donator naše humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo". Od novca koji je dobila za Božić, Klara je izdvojila 50 evra za decu sa Kosova i Metohije. Uz to nam je poslala dirljivo pismo koje vam prenosim u celosti. Srce mi je puno zbog nje i njene ogromne ljubavi koju je pokazala prema svojim vršnjacima na Kosovu i Metohiji. Merci Clara, du fond du coeur!", napisao je Arno Gujon, poznati humanitarac koji takođe pomaže našem narodu.

"Draga deco sa Kosova,

Dobila sam nešto novca za Božić i srećna sam što mogu da ga podelim sa vama. Sa mojim roditeljima i moje tri mlađe sestre se molim za vas i vaše porodice. Neka vas Bog blagoslovi. Klara, 9 godina, iz Plugastela u Bretanji - Francuska", napisala je devojčica u pismu koje je poslala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading