Skot visokog morala

Autor:

Vesti

14.01.2019

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moral američkih diplomata je dobar uprkos delimičnoj blokadi rada savezih organa, zbog čega mnogi službenici rade bez novčane nadoknade, kaže šef američke diplomatije Majk Pompeo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Kajl Skot

Bez lažne skromnosti, jačanju morala američkih diplomata bar kada je reč o našoj zemlji, delimično je doprineo i Srpski telegraf. Podsećanja radi, ekipa našeg lista posetila je ambasadu SAD u Beogradu i najvišem diplomatskom predstavniku te zemlje Kajlu Skotu odnela paket sa najosnovnijim životnim potrepštinama. U kutiju su bili spakovani brašno, šećer, ulje, hleb, čvarci i jabuke jer smo bili ganuti činjenicom da ambasador ne prima platu, a zaista niko bolje od nas Srba ne zna kako je živeti pod višegodišnjim sankcijama i embargom.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić

Jačanju morala američkih diplomata u Srbiji delimično je doprineo i Srpski telegraf

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Sadržaj paketa pomoći

Delimična blokada rada saveznih organa počela je 22. decembra zbog nesuglasica između Kongresa i Bele kuće o budžetu i finansiranju zida na granici s Meksikom i to je do sada najduža blokada rada saveznih organa u SAD, gde oko 800.000 zaposlenih radi bez plate ili je na prinudnom odmoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading