(VIDEO) Baš "kolegijalno": Pogledajte kako novinar N1 televizije "hrabro" okreće glavu dok Jeremićev batinaš pravi haos u Lučanima

Autor: Republika

Vesti

17.12.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak incidenta sa lokalnih izbora u Lučanima, kada je batinaš Vuka Jeremić Lazar Đurović nasrnuo na novinare, osim što je skandalozan sam po sebi, u potpunosti je raskrinkao i dvostruke aršine američke televizije N1 i njenih novinara.

Naime, novinaru te televizije, koja na sav glas tvrdi kako uvek i na svakom mestu osuđuje nasilje bilo kog oblika, ni na kraj pameti nije palo da zaštiti kolegu koji se našao na udaru Jeremićevog siledžije.

Umesto toga, novinar N1 televizije, kako se može videti na snimku, samo je "hrabro" okrenuo glavu kao da se oko njega ništa ne dešava.

Upravo to je primetio Filip Pejić, koji je na Tviteru napisao:

- "Kolegijalnost" na delu. Umesto da zaštiti kolegu od Jeremićevog batinaša Lazara Đurovića, novinar N1 okreće glavu i pravi se da se ništa nije dogodilo. Za N1 je očigledno dozvoljeno prebiti novinara koji nije po meri Đilasa, Obradovića i Jeremića - naveo je on.

Podsetimo, jučerašnji izborni dan u Lučanima obeležili su mnogi incidenti, koje su mahom izazivali pristalice opozicionog Saveza za Srbiju, počev od već navedenog napada na novinare, preko pretnji i šikaniranja građana na biračkim mestima, pa sve do divljačkog upada Boška Obradovića i njegovih saboraca u policijsku stanicu u Lučanima, a o čemu je Republika.rs već pisala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Sara

17.12.2018 17:20

Sramota, u pitanju je njegov kolega, koji se bavi istim poslom. Ovo je samo dokaz da uzdanice Đikija, Obradovića i Jeremića podržavaju njihovo nasilje, i očito im ne smeta.

Aleksa

17.12.2018 17:25

Sad je sve razotkriveno, ovo je bruka i sramota.

Mirjana

17.12.2018 17:29

Pravo nasilje neprepoznaju.

Dacha

17.12.2018 17:37

N1 je bruka za novinarstvo u Srbiji, vode se dvostrukim arsinima, licemeri.