Rat opozicije zbog Mirjane Karanović!

Autor:

Vesti

12.12.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirjana Karanović izjavila je da na subotnjem protestu "Stop krvavim košuljama" nije govorila zato što su joj organizatori rekli da ima grupa "koje neće doći na protest ukoliko ona tamo bude govorila" i da njeno prisustvo na protestu nije želela opozicija.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Mirjana Karanović

- Moje prisustvo na tom protestu nisu želeli, ne vlast nego upravo stranke koje su učestvovale na protestu - navela je Karanovićeva za Danas.

Prema njenim rečima, protest je napustila, iako je bila najavljena kao jedna od govornica, kada je videla stranačke funkcionere.

- Kada smo krenuli u šetnju, shvatila sam da to nije građanski skup, jer sam odmah, u drugom redu kolone, videla stranačke funkcionere ili političke grupe. Tada sam se zahvalila i rekla: "Odoh kući" - navela je Karanovićeva.

 

 

Posebno je zanimljivo što je učešće glumice izazvalo veliku polemiku u opoziciji, pa čak i svađe.
- Nisam mogao da budem na skupu na kome ipak ne može da govori Mirjana Karanović. Ne mogu da budem tu dok žabe jedu nas. Kad smo mogli, organizovali smo velike skupove opozicije na kojima su govorili i desničari. Borićemo se i dalje za takvu Srbiju - rekao je lider PSG Saša Janković.

Boško umalo da ne dođe zbog Mire

Lider Dveri Boško Obradović nije bio preterano srećan što je na skupu opozicije trebalo da govore glumica Mirjana Karanović, poznata po antisrpskim stavovima, kao i košarkaški trener Duško Vujošević.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović 

Snažan protest izrazio je u krugu najbližih saradnika uz poruku da će, ako pristane na to, izgubiti značajan deo svog biračkog tela, što su izgleda njegovi partneri i usvojili s obzirom na to da je od najavljenih govornika na binu izašao tek glumac Branislav Trifunović.
- Boško Obradović je u jednom trenutku pretio i da će napustiti protest ako govori Mirjana - kažu naši sagovornici.

Odmah nakon toga u fajt je uleteo glumac Branislav Trifunović.

- A vi ste znali da Mira neće govoriti??? Kažite mi kako, molim vas, pošto sam ja bio prisutan? - upitao je Trifunović.

S obzirom na to da je lider PSG u prvi mah izbegao odgovor, Trifunović je pojasnio pitanje.

- I dalje niste odgovorili kako ste vi to znali kad je odluka doneta pet minuta pre skupa? Nadam se da nećete opet odgovoriti pesničkim vedrinama, a greške vam više niko i ne broji, uključujući i ovu! Dakle, kako ste znali ako ni mi nismo znali do pet minuta pred skup? - još jednom je upitao Trifunović.

 

 

Na to mu je Janković odgovorio da je zlonameran.

- Poštovani, odgovorio sam Vam - to je bila zakonomernost. Ne, nisam znao da će biti i bukvalno zamoljena da ne govori (?!), ali svi napadi danima pre, odsustvo organizatora da tad jasno stane uz nju bilo mi je dovoljno da zaključim da ja nisam tu prispeo. Još jednom, Vama svaka čast - poručio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Verica

12.12.2018 10:10

Mirjana Karanovic uzburkala opoziciju.

NikolaS

12.12.2018 10:21

Opozicija je vec odavno krenula medju sobom da se kolju.

jasna

12.12.2018 10:26

Po ko zna koji put je jasno da opozicija ne moze medjusobno da se slozi. Zena nije ni znala na kakav skup ide, nisu dali ljudima koje su pozvali da govore, toliko o njihovoj demokratiji.

laki

12.12.2018 10:43

smesni su ni setnju ne mogu da organizuju a kamoli da vode drzavu