Društvena odgovornost i uspešno poslovanje krunisani sadnjom stabala u Skadarskoj ulici

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

29.11.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banka Poštanska štedionica poklonila je gradu Beogradu deset drvorednih stabala kao simbol gotovo 10 decenija postojanja i uspešnog poslovanja. Rukovodstvo Banke, na čelu sa predsednikom Izvršnog odbora mr Bojanom Kekićem, posadilo je šest stabala lipe i četiri bagrema u Skadarskoj ulici i u ulici Emilijana Josimovića.

RepublikaFoto: Promo foto
Sadnja stabala

Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora Banke, istakao je da je Banka Poštanska štedionica sigurna, stabilna i profitabilna finansijska institucija u vlasništvu Republike Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice

- Naša misija je stvaranje, održavanje i uvećanje vrednosti za akcionare, klijente i društvo u celini. Kao državnoj banci veoma nam je važno da budemo društveno odgovorni prema zajednici u kojoj poslujemo. Današnja sadnja stabala mali je doprinos Beogradu - izjavio je Aleksandar Čortan.

RepublikaFoto: Promo foto
Mr Bojan Kekić, Aleksandar Čortan i Nataša Šišaković
RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Šišaković, izvrsni direktor za operativne poslove JKP Zelenilo -Beograd

Drveće je posađeno u saradnji sa JKP "Zelenilo - Beograd" u betonske podkonstrukcije koje će obezbediti korenov sistem i onemogućiti njegov kontakt sa podzemnim instalacijama, okolnim objektima i zastorima, koji će obezbediti nesmetan rast stabala.

RepublikaFoto: Promo foto
Nina Radulović

- Deset sadnica koje su proizvedene po najvišim standardima rasadničarske proizvodnje i kvaliteta i prsnoj širini od 25 cm i visini od 2,20 metra čine deo celine na kojoj se radi u Skadarliji. Ovim sadnicama dobiće se funkcionalni i vizuelni efekat. Izuzetno nam je drago što smo deo projekta realizovali sa Bankom Poštanskom štedionicom - istakla je ovom prilikom izvršni direktor za operativne poslove JKP "Zelenilo-Beograd", Beograd, Nataša Šišaković.

RepublikaFoto: Promo foto
Bane i Garavi sokak

Banka Poštanka štedionica osnovana je 1921. godine i jedna je od najstarijih finansijskih institucija u Srbiji. Zahvaljujući tradiciji postojanja i rada dugoj 97 godina, jedan od slogana po kojem je prepoznatljiva je "Najduže se znamo". Danas je Banka Poštanska štedionica moderna finansijska institucija koja neguje svoj unikatni i prepoznatljivi brend i zauzima visoku poziciju na domaćem tržištu u poslovanju sa stanovništvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading