DANAS ODMARAMO OD ZIME: Opet uživamo u toplim temperaturama

Autor: Tanjug

Vesti

24.11.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U većem delu Srbije danas malo i umereno oblačno i suvo, osim na severu, a uveče i na jugozapadu i u centralnom delu zemlje jače naoblačenje, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

RepublikaFoto: pixabay.com

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od jedan do pet, najviša dnevna od pet do 11 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će takođe biti malo i umereno oblačno i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura oko četiri, najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do srede će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u nedelju i ponedeljak i dalje relativno toplo. Od utorka se očekuje hladnije vreme, u planinama sa susnežicom i snegom, koji je u sredu ponegde moguć i u nižim predelima. U ostalim danima do kraja perioda biće pretežno vedro i hladno, sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading