KO STOJI IZA IZBORNE LISTE 20. - NIJE ANDRIJA MILOŠEVIĆ?!

Autor:

Vesti

20.02.2018

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Andrija Milošević podigao je veliku prašinu kada se pojavio kao jedan od kandidata na prestojećim izborima za gradonačelnika. Ljudi su njegove ideje koje je plasirao kroz snimke i veseli osmeh na bilbordima širom Beograda shvatili ozbiljno, neznajući da se na listiću sa brojem 20. nalazi nesvakidašnji kandidat.

RepublikaFoto: facebook.com/Andrija Milošević
Izborni list "Nijedan od ponuđenih odgovora"

Naime, glumac kroz "kampanju" reklamira 20 godina postojanja jednog poznatog brenda, a njegovo glumačko umeće i to što je ubedio gotovo većinu koja ga prati na društvenim mrežama ide na ruku opciji "Nijedan od ponuđenih odgovora".

Naime, upravo se ta izborna lista krije iza rednog broja 20 na predstojećim lokalnim izborima za izbor odbornika Skupštine grada Beograda.

RepublikaFoto: facebook.com/Andrija Milošević
Andrija Milošević deluje uverljivo pa nije ni čudo što su svi pomislili da se kandiduje

I ova izborna lista i zanimanja njenih kandidata za odbornike izgledaju kao šala i parodija.

- Bitkoin majnerka, vodič kroz noćni život Valjeva, crtačica japanskih obrva, čitač brojila... - samo su neki od izmišljenih poslova koje navodno obavljaju članovi NOPO.

Oni su je javno i zahvalili Miloševiću na svojoj internet prezentaciji.

- Posebno smo zahvalni Andriji Miloševiću i njegovom timu, za dosadašnju podršku i izvanrednu kampanju - piše na sajtu NOPO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading