VESIĆ PORUČIO "HEJTERIMA": U Balkanskoj počelo postavljanje asfaltne podloge na koju se narednih dana postavlja kaldrma!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika podsetio je na slučaj Skadarlije i rešio da na vreme skrene pažnju onih koji su kritikovali rekonstrukciju boemske ulice.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Vesić

U toku su radovi na rekonstrukciji Balkanske ulice koja će, nakon završetka radova, postati turistička zona, odnosno "ulica starih zanata".

S obzirom na to da je tokom rekonstrukcije Skadarlije bilo zluradih komentara zbog navodnog alsfaltiranja iste, zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svoj Fejsbuk profilu fotografije Balkanske ulice, u kojoj je danas počelo postavljanje asfaltne podloge, uz poruku "neznalicama" da će na ovoj podlozi biti postavljena kaldrma.

- Danas se postavlja asfaltna podloga u Balkanskoj ulici na koju će narednih dana biti postavljana kaldrma. Istovremeno se postavljaju kamene ploče na trotoarima. Moram ovo da napomenem jer u našem javnom životu postoje neznalice poput Vuka Jeremića, Siniše Kovačevića, izvesnog Janka Veselinovića, Žarka Jokanovića, Dragana Đilasa koji su, kada je postavljana ista asfaltna podloga u Skadarliji, pričali gluposti kako je Skadarlija asfaltirana?! Kada je na ovu podlogu postavljen kamen, naravno, reč izvinjenja nisu uputili zato što su lagali. Pa, pošto me ni bi začudilo da lažu ponovo, rekoh da im objasnim na vreme. Da ne ispadaju ponovo budale.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Jelena

04.11.2018 19:28

Lepi naš Beograd biće još lepši.Odlična ideja za turizam.

dr Agocen

04.11.2018 19:37

Opoziciona pamet je tolika koliki su im i rezultati na izborima.

Nevena

04.11.2018 19:37

Divno, samo neka se radi, a oni koji kritikuju, bolje neka trose vreme na nesto korisno.

Dara

04.11.2018 19:38

Balkanska ulica ce biti fantasticna.