BEOGRAĐANI, IMAMO OZBILJAN PROBLEM: Na autoputu vam prete divlje svinje i to u ovom delu

Autor: TV Prva

Vesti

07.10.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta možemo da očekujemo u beogradskom saobraćaju i pešake po autoputu, ali ne i divlje svinje. Upravo se to dogodilo u blizini Kvantaša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Divlje svinje

Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole Crvene Zvezde povređen je u udesu na tom delu autoputa jer je na njegovo vozilo naletela divlja svinja. Dve žene su povređene tri dana ranije na istom mestu. I one su naletele na divlju svinju.

Da te dve vesti nisu stavljene na društvene mreže ne bi ni znali da u Beogradu, na autoputu, gde se juri i 120 km/h imamo ozbiljan problem. O tome su u Jutarnjem programu Jutro s Natašon na TV Prva govorili upravo povređeni Mladenović, ali i Milan Božović iz Komiteta za bezbednost sabraćaja. On objašnjava da je situacija u kojoj se našao Mladenović bila veoma ozbiljna jer divlja svinja na autoputu nije prepreka koja je mirna, ili se sporo kreće, pa da je vozač primeti na vreme i blagovremeno prestroji vozilo u drugu traku. 


Reč je, kako objašnjava, o situaciji kada ljudi reaguju instinktivno, naglo i tu pravovremena reakcija ne postoji, osim da se naglo koči. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading