ZASTOJ NA MOSTU NA ADI: Vozač automobila napravio haos, tramvaji trenutno ne saobraćaju! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna nezgoda

ZASTOJ NA MOSTU NA ADI: Vozač automobila napravio haos, tramvaji trenutno ne saobraćaju! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Na Mostu na Adi u Beogradu došlo je do zastoja u tramvajskom saobraćaju zbog automobila koji se kretao šinama. U objavi se navodi da tramvaji ne idu ka Novom Beogradu zbog navedenog incidenta. Mnogi su bili zbunjeni kako je vozaču automobila uspelo da završi na tramvajskim šinama.

- Što je najcrnje od svega ovo nije usamljen slučaj... malo, malo neko "nagna" auto na šine... ja lepo kazem da se lekarski kod psihologa radi ofrlje, vi mi ne verujete -  navodi se u komentaru.

U komentarima se izražava neverica i frustracija zbog ovakvih incidenata. Neki korisnici tvrde da ovo nije usamljen slučaj i da se slične situacije dešavaju relativno često.

- Nikad mi neće biti jasno kako se popnu tu na šine i kako voze u kontra smeru na auto putu - glasi jedan od komentara.

Nedostatak fizičkih prepreka na skretanju sa ulice Đorđa Stanojevića prema mostu olakšava vozačima da uđu na deonicu mosta koja nije predviđena za motorna vozila.

Ovakvi incidenti pokreću pitanja o sigurnosti u saobraćaju i potrebi za dodatnim merama kako bi se sprečilo ulazak automobila na tramvajske šine.

U Srbiji je vožnja automobila po tramvajskim šinama strogo zabranjena i smatra se ilegalnim činom. Tramvajske šine su namenjene isključivo za kretanje tramvaja i drugih javnih prevoznih sredstava koja koriste tramvajske pruge. Vožnja automobila po tramvajskim šinama predstavlja ozbiljan prekršaj sa potencijalno ozbiljnim posledicama, uključujući rizik od saobraćajnih nesreća, oštećenja vozila i pravne sankcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading