NIKOME NIJE JASNO ŠTA JE POKUŠAO DA URADI! DRAMA NA AUTOKOMADI: Muškarac izašao na sred raskrsnice i uradio NEŠTO zbog čega su se svi KRSTILI! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.05.2024

07:05 >> 07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji su se u tom trenutku zatekli na Autokomandi ostali su u čudu.

NIKOME NIJE JASNO ŠTA JE POKUŠAO DA URADI!  DRAMA NA AUTOKOMADI: Muškarac izašao na sred raskrsnice i uradio NEŠTO zbog čega su se svi KRSTILI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. GOLL

Na društvenim mrežama se svakodnevno pojavljuju snimci, bilo da su iz Beograda, ili ostalih delova Srbije, koji nas najčešće začude, zgroze ili iznenade, a upravo jedan takav, juče se pojavio na mrežema, kada je jedan muškarac svojim ponašanjem umalo izazvao ozbiljan problem na Autokomandi. 

Naime, on je izašao na sred raskrsnice, i raširio ruke, najverovatnije oponašajući policajca ili službenika koji reguliše saobraćaj u raskrsnici. 

 

 

Poznato je da je Autokomanda jedno od najprometnijih saobraćajnica u prestonici, te je pomenuti muškarac na ovaj način ugrozio i sebe i druge učesnike u saobraćaju

Na sreću, policijska službenica se odmah pojavila na putu, te je muškarca sklonila sa ulice. 

PONAŠANJE PEŠAKA U SAOBRAĆAJU

Pešaci imaju važnu ulogu u saobraćaju i trebali bi se pridržavati određenih pravila kako bi osigurali svoju sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju. Evo nekoliko osnovnih smernica:

Korišćenje pešačkih prelaza: Uvek treba koristiti pešačke prelaze kada su dostupni i čekati signal za pešake koji omogućava sigurno prelazak ulice.

Pažnja na saobraćajne znakove i svetla: Pešaci trebaju obratiti pažnju na saobraćajne znakove i svetla kako bi znali kada je sigurno preći ulicu.

Obratiti pažnju na okolinu: Pešaci bi trebali biti svesni svog okruženja i pažljivo posmatrati vozila koja se kreću oko njih. Korišćenje mobilnih telefona ili slušalica dok prelaze ulicu može ometati pažnju i povećati rizik od nesreće.

Ponašanje na trotoarima: Pešaci treba da koriste trotoare kada su dostupni. Ako nema trotoara, treba hodati duž ivice kolovoza, suprotno od smera vožnje vozila.

Izbegavanje alkohola i droga: Pešaci trebaju izbegavati konzumiranje alkohola ili droga pre nego što se upuste u saobraćaj, jer to može smanjiti njihove sposobnosti da reaguju i ometati njihovu sposobnost procene situacija.

Posebna pažnja kod dece i starijih osoba: Roditelji i negovatelji treba da budu posebno pažljivi kada su deca ili starije osobe u pitanju, jer oni mogu biti ranjiviji u saobraćaju.

Ovo su samo neki od osnovnih principa, ali je važno da pešaci uvek budu svesni svoje uloge u saobraćaju i preduzmu odgovarajuće mere kako bi obezbedili svoju i sigurnost drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading