ZAOBIĐITE MOSTOVE! Saobraćajni haos na ulicama Beograda - OVO SU NAJKRITIČNIJE TAČKE OVOG JUTRA! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.04.2024

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic paralisao je delove prestonice.

ZAOBIĐITE MOSTOVE! Saobraćajni haos na ulicama Beograda - OVO SU NAJKRITIČNIJE TAČKE OVOG JUTRA! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Novi radni dan donosi u Beogradu nove gužve. Kolaps je trenutno na prometnim saobraćajnicama, a strpljenja vam treba najviše na mostovima.

Preko Gazele se od jutros prolazi usporeno, ali nema većih zadržavanja, dok je veća gužva na Pančevačkom mostu i Plavom mostu. Ima gužvi i formiraju se kolone vozila i na Brankovom mostu.

Ovog jutra je gužva i na Autokomandi, kao i na auto-putu celom dužinom kroz prestonicu, a manji zastoji i usporeno se vozi i Bulevarom Despota Stefana.

Na Slaviji nema zadržavanja, kao ni kod Trga Nikole Pašića i Trga Republike.

Stanje na putevima

Od petlje Beograd do petlje Surčin danas od 9 do 17 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji, a za vreme izvođenja radova doći će do zatvaranja službenih prolaza na km 187+050 i km 185+850, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

U smeru Novi Sad - Niš/Čačak i Niš/Čačak - Novi Sad saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u zoni službenog prolaza.

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Tranšped, u smeru ka Beogradu, danas od 8 do 15 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju, a u zoni radova, u dužini do 3 kilometra, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj – petlja Novi Sad Sever, u smeru ka Novom Sadu, danas u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi u pokretu na obeležavanju linija na kolovozu. 

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
Na putu Kosjerić (Varda) – Požega, do 01. juna u zoni radova na pojačanom održavanju, u okolini mesta Bjeloperica, vrši se svakodnevna obustava saobraćaja, od 11 do 13 časova.

Na putu aerodrom Nikola Tesla - petlja Aerodrom, u oba smera, danas od 8 do 15 časova biće izvođeni radovi na redovnom održavanju bankina i putnog pojasa.

Radovi će se izvoditi u pokretu i u zoni radova biće zatvorene preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznim saobraćajnim trakama.

Od petlje Surčin jug do petlje Ostružnica, u smeru ka Nišu, sutra od 8 do 16 časova, u zoni radova na mostu preko reke Save za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading