VELIČANSTVENO JUTRO NA LINIJI 860! Ko god da je danas pošao NERVOZAN na posao, iz ovog autobusa izašao je NASMEJAN ILI UPLAKAN - ONI SU RAZLOG! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.04.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep prizor o kom će se dugo pričati.

VELIČANSTVENO JUTRO NA LINIJI 860! Ko god da je danas pošao NERVOZAN na posao, iz ovog autobusa izašao je NASMEJAN ILI UPLAKAN - ONI SU RAZLOG! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Ako je čuvena izreka "Po jutru se dan poznaje" tačna, onda za putnike sa linije 860 danas nema zime. 

Novinarka redakcije Republika, jutros je prisustvovala neverovatnom prizoru koji miluje dušu, ali i uši. Naime, na putu do posla, imala je priliku da uživa u pesmi, koja je nasmejala i obradovala sve prisutne koji su mrzovoljni krenuli na posao.

 

 

U pitanju je hor veterana, pod imenom "Ne zaboravi me" koji danas ima koncert u Beogradu. 

Kako nam je naša koleginica rekla, u pitanju je doživljaj koji se snimcima i fotografijama ne može opisati. 

Foto: Printscreen/Republika

 

 

Tokom vežbanja za koncert, u autobusu je došlo do raspevavanja, a na repertoaru veterana sjajnih glasova bilo je svega. Pevale su se filmske modernije pesme, ali i stare sevdalinke i pesme za svačiju dušu. 

Republika

Foto: Printscreen/Republika

 

 

U jednom trenutku zapevali su i putnici, a sve je ispraćeno sa po nekom suzom. 

Kako nam je naša draga koleginica rekla, stariji građani jutros su odrzali čas kako svako od nas treba da se raduje životu, i pokazali da je muzika stvarno lek za svaku boljku. 

ZAŠTO JE MUZIKA LEK ZA DUŠU? 

Muzika ima moć da dodirne naše emocije, pobudi naša sećanja i prenese složene osećaje na način koji ponekad reči ne mogu. Kroz ritam, melodiju i harmoniju, muzika može da nas podigne kada smo tužni, smiri kada smo nervozni ili nas inspiriše kada se osećamo bezvoljno. Ona deluje na različite delove našeg mozga, stimulišući oslobađanje hemikalija poput dopamina, koji je povezan sa osećajem zadovoljstva i sreće. Takođe, muzika može da nas poveže sa drugima kroz zajedničko iskustvo slušanja ili izvođenja, što može da ojača naše društvene veze i osećaj pripadnosti. Sve ove osobine čine muziku izuzetno moćnim lekom za dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading