NEMA GDE IGLA DA PADNE! Krkljanac na BEOGRADSKIM SAOBRAĆAJNICAMA: Kao da su jutros SVI na posao pošli kolima!

Autor:

Vesti

10.04.2024

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Naxi kamerama primećena je gužva na Brankovom i Plavom mostu, ali za sada nema zastoja.

NEMA GDE IGLA DA PADNE! Krkljanac na BEOGRADSKIM SAOBRAĆAJNICAMA: Kao da su jutros SVI na posao pošli kolima!

Foto: Republika/M. JOVANOVIĆ

Današnje jutro donelo je neočekivane gužve na beogradskim mostovima, izazvane povećanim saobraćajem koji se nije primećivao prethodnih dana, osim na Gazeli i Pančevačkom mostu.

Na Naxi kamerama primećena je gužva na Brankovom i Plavom mostu, ali za sada nema zastoja.

Foto: naxi kamere/printscreen

Gužva u Beogradu

AMSS upozorenje za Beograd!

Do 25. 4. 2023. zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta puta II B reda broj 350, na deonici Mali Požarevac-Umčari. Takođe, zbog prethodno navedenih radova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja na državnom putu II B reda broj 351, na deonici Umčari-Brestovik, u Grockoj. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Od 14. 2. do 01. 5. 2024. izvode se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 149, deonica Šuplja Stena - Ralja ( km 21+716 ). U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina:

Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković - Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz). Od 1. 3. do 1. 7. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 150, na deonici Đurinci–Sopot. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Od 1. 3. do 1. 7. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 149, Đurinci–Vlaška. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Od 1. 3. do 1. 8. 2024. izvodiće se radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 148, Mislođin-Stepojevca, na deonici Mislođin–Konatica. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading